Våra tjänster

Prevent tecknar avtal med Lilla Edets kommun

Karl-Johan Elf Nyheter

Prevent Bevakning AB och Lilla Edets kommun har tecknat avtal omfattande personella säkerhetstjänster. Avtalet sträcker sig på 2 år med möjlighet till ytterligare 2 år, tjänsterna startar redan i maj 2016 och möjliggör utveckling av kommunens säkerhetsstrategi. Tjänster som omfattas av avtalet är förebyggande rondering med väktare, larmutryckning och stationära bevakningstjänster.

– Vi är mycket glada och stolta över förtroendet att få leverera säkerhetstjänster till Lilla Edets kommun. Prevent ser med stor tillförsikt fram emot att genom proaktivt och nytänkande arbetssätt ytterligare stärka säkerheten för kommunens infrastruktur samt öka tryggheten för invånarna i Lilla Edet. Uppdraget medför också att vi ytterligare stärker vår position på marknaden för bevakningstjänster vilket är mycket glädjande och spännande säger Torbjörn Fredriksson, VD på Prevent Bevakning/Safety Solutions AB.