Nya fordon rullar ut på uppdrag

Karl-Johan Elf Nyheter

Nu har äntligen våra nya fordon levererats till Prevent. Bilarna är bland annat utrustade med Masternaut Ecodrive vilket ökar förarens riskmedvetenhet, förbättrar bränsleeffektiviteten samt rapporterar koldioxidutsläpp. Högt ställda krav på våra uppdrag kräver välutrustade fordon och kompetent personal!

I fordonen ingår följande utrustning:

  • Släck-granat
  • Handbrandsläckare
  • Defibrillator
  • Första-hjälpen-utrustning
  • Utrustning och verktyg för lagning/spikning samt allehanda fastighetsärenden
  • Minst en kompetent väktare, säkerhetsvakt, skyddsvakt, HSE-resurs, Hamnskyddskontrollant vilka alla genomgått har tilläggsutbildningar hos våra brandmän på vårt eget övningsfält Bränningen (www.branningen.nu). Samtliga väktare är även utbildade Anläggarskötare brandlarm.

Stort tack till Stendahls Bil i Stenungsund för dekalering och invändigt arbete…för visst blev de också väldigt fina!