Prevent deltar i Skydd & Säkerhet, Göteborg 6-7/9 2017

Karl-Johan Elf Info, Nyheter

På plats C06:27 hittar du Prevents nya monter. Mässan arrangeras på Svenska Mässan den 6-7/9 och portarna slås upp kl 09.00.

Kom och besök oss så berättar vi vad en Säkerhetsvakt gör, fördelen och mervärdet av att ha Prevent som partner i säkerhet, vårt övningsfält Bränningen, erfarenheter från några av Sveriges största industriprojekt eller hur en HSE-koordintors dag kan se ut. Ta också del av de inspirerande och kunniga föreläsarna, bland annat Hans Brun (terrorforskare), Anders Borg (fd. finansminister) och Anders Adali (fd. värdetransportrånare, nu säkerhetskonsult).

Vi berättar också om vår etablering i Göteborg och på vilket sätt vi kan hjälpa dig i ditt säkerhetsarbete. Kontakta oss för biljetter till dig och dina kollegor.

Varmt välkomna till Prevent och vår monter 🙂