Ny VD på Prevent

Karl-Johan Elf Okategoriserade

Johan Classon tillträder som ny VD för Prevent från 1 mars. Johan kommer närmast från Coor och ersätter Torbjörn Fredriksson som efter 6 år lämnar företaget för nya utmaningar.
Johan har lång erfarenhet av ledande positioner inom affärsutveckling, kundrelationer och ledarskap. Sedan 2016 har Johan varit VD på Coor Service Management CTS AB.

– Jag är glad och stolt över att presentera Johan Classon som ny VD. Han är en mycket god ledare som visat hur man skapar tillväxt och goda resultat i en tjänsteproducerande bransch. Hans breda erfarenhet inom tjänstesektorn och djupa engagemang i såväl kund- som medarbetarfrågor gör honom till rätt person att leda Prevents fortsatta utveckling säger Christer Sillberg, ägare och grundare av företaget.
– Det ska bli fantastiskt spännande att leda ett av branschens mest kunskapsintensiva och tjänsteunika företag mot nya framgångar. Prevent är ett mycket välrenommerat bolag som jag ser fram emot att lära känna och vidareutveckla tillsammans med medarbetare, kunder och styrelse, säger Johan Classon.