Parkeringsövervakning och sms-parkering i mobilen

Karl-Johan Elf Nyheter

Parkering kan ibland vara ett hett diskussionsämne vid bostadsrättsföreningar, företag eller hos den enskilde tomtägaren. Vilken skyltning gäller? Vilken struktur för besökande ska vi ha? Kan utryckningsfordon ta sig ända fram med gällande regler eller finns risk att tillfartsvägar blockeras?
Prevent Bevaking erbjuder parkeringsbevakning på er tomtmark, vi konsulterar gällande regler och löser korrekt skyltning. Dessutom kan vi också erbjuda SMS-parkering via mobiltelefon så att dyra parkeringsautomater kan undvikas, perfekt för besöksparkeringen. Vill Du veta mer om våra parkeringstjänster så kontakta oss, vi kommer gärna ut till dig och berättar mer. Sedan ett år tillbaka finns vi till Er hjälp även i Göteborg.
Ni når oss på 0303 – 77 97 00