Prevent får ny styrelseordförande

Marcus Okategoriserade

Prevents ägare har utsett Jonas Rieck till styrelseordförande, Jonas Rieck har varit styrelseledamot i Prevent sedan 2014 och har lång erfarenhet från arbete inom säkerhetsbranschen. Jonas har framgångsrikt arbetat med tillväxt, förändringsarbete, operativ ledning och förvärv inom tjänstesektorn och tillträdde formellt sin nya roll i samband med årsstämman den 4 april 2018.

Jonas Rieck efterträder Per Hallberg som varit bolagets ordförande sedan 2014.

– Jag ser fram emot att på strategisk nivå, tillsammans med styrelsen och ledningsteamet, få fortsätta utveckla Prevents position på den nordiska säkerhetsmarknaden säger Jonas Rieck.

– Nu är det dags för Prevent att ta nästa steg, Jonas gedigna erfarenhet av att skapa tillväxt och lönsamhet kommer att vara till stor nytta för bolaget. Jag vill tacka Per Hallberg för ett väl utfört arbete som styrelsens ordförande säger Prevents ägare Christer Sillberg.

För mer information kontakta:
Christer Sillberg, Ägare
Jonas Rieck, Styrelseordförande

Telefon: 0303-779797