Vi söker ytterligare säkerhetsvakter till Göteborg

Behovet fortsätter att öka! Sök till vår nyöppnade rekrytering, kanske är det du som får komma på vår gruppintervju!

Andreas är gruppledare och övningsledare på brandövningsfältet Bränningen. Han är en av våra duktiga kollegor som tar emot våra säkerhetsvaktskandidater på Prevents gruppintervjuer.

”Hos oss kan du inte snacka dig igenom en intervju. I stället får alla kandidater samma möjlighet att praktiskt visa upp sina färdigheter i en realistisk industrimiljö, i moment som knyter an till säkerhetsvaktsyrket”.

Konceptet med gruppintervjuer är framtaget i nära samverkan mellan övningsledare, säkerhetsvakternas gruppledare/arbetsledning och HR. Tanken är att kandidaterna ska få en känsla för vad arbetet innebär, samtidigt som de olika momenten checkar av kandidaternas fysik, kommunikationsförmåga och säkerhetstänk.

”Det är svårt att checka av om kandidaten har ett säkerhetstänk via sedvanliga intervjufrågor. Vi behöver observera och utgå från realistiska moment – det är bästa arbetsprovet” menar Emelie på Prevents HR enhet.

Prevents kandidater brukar ge goda omdömen till vår gruppintervju. Andreas fyller i ”Vi brukar ärligt talat ha sjukt kul under våra gruppintervjuer, nervösa leenden i början av intervjun byts ut mot självsäkra skratt innan alla går hem”.

Vill du också få chansen att besöka vår gruppintervju? Ett första steg är att skicka in din ansökan via länken nedan: https://jobb.preventsafety.se//jobs/1401228-sakerhetsvakter-med-fokus-pa-arbetsplatssakerhet-till-goteborg?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=jobb.preventsafety.se&utm_content=jobs&utm_medium=webVi hanterar ansökningar löpande.

Säkerhetsvakt Prevent:
Som Säkerhetsvakt skyddar du entreprenörer som utför riskfyllda arbeten utomhus på våra kunders anläggningar. Säkerhetsvakten arbetar främst förebyggande genom att identifiera och påtala potentiella risker kopplat till olika arbeten. Vid händelse av olycka är du redo att larma och utföra första hjälpen. Vi är Prevent vi gör din arbetsplats trygg och säker.